Delphin Botanik Platinum

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Okurcalar
Název ubytování Delphin Botanik Platinum
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 29 910 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-03.00), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Jedenkrát za pobyt možnost večeře v restauraci à la carte (nutno objednat předem).

Popis ubytování

VybaveníK vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, 5 à la carte restaurací (řecká, italská, mexická, libanonská a Sakura), několik barů (lobby bar, bar u bazénu, Vitamin bar, plážový bar a Irish pub), několik bazénů (jeden pouze pro klienty hotelu Delphin Botanik Platinum, další společné se sousedním sesterským hotelem Delphin Botanik Resort), dětský bazén, terasa na slunění (lehátka a slunečníky – zdarma, osušky oproti kauci), Wi-Fi připojení, 4 panoramatické výtahy a 6 výtahů pro hosty.UbytováníStandardní pokoje s možností až dvou přistýlek mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, Wi-Fi připojení, SAT/TV, klimatizaci, trezor, minibar, varnou konvici a balkon. Za příplatek možnost ubytování v pokojích s bočním nebo přímým výhledem na moře, případně v rodinných pokojích.Sport a zábavaDenní a večerní animační programy, disco, miniklub pro děti (4-12 let). Fitness, basketbal, minigolf, aerobik, šipky, tenis (ve vedlejším hotelu Delphin Botanik Resort), stolní tenis, plážový volejbal – vše zdarma. Sauna, parní lázeň a hamam – vše zdarma. Kulečník, bowling, vodní sporty na pláži (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotel obklopený krásnou palmovou zahradou se nachází přímo u písčitooblázkové pláže (lehátka, slunečníky a osušky zdarma). Nákupní možnosti cca 500 metrů, centrum města Okurcalar cca 4,5 km. Vzdálenost od letiště cca 90 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.