Delphin Deluxe Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Turecká riviéra - Alanya
Název ubytování Delphin Deluxe Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 18 319 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis ubytování

Výhody nabídky 1přímo u vlastní oblázkovo-písčité plážeVýhody nabídky 2dobře hodnocený resort s kvalitními službamiVýhody nabídky 3vhodný pro děti i dospěléVýhody nabídky 4all inclusive plusStřediskoAlanya - OkurcalarPolohaElegantní hotel leží přímo u pláže, ve vzdálenosti cca 35 km od Alanye a cca 85 km od mezinárodního letiště v Antalyi.




 PlážOblázkovo-písčitá pláž se nachází přímo u hotelu; lehátka, slunečníky a osušky zdarma.



 VybaveníV hotelu se nachází lobby s barem, 7 výtahů, klimatizace, kadeřnictví, malý obchod, další obchody, diskotéka, parkoviště (zdarma) a možnost vyměnit peníze. O blaho hostů se stará restaurace (klimatizovaná). V celkem 11 barech si můžete večer užít příjemné posezení. Wi-Fi je hotelovým hostům k dispozici zdarma. Dále má hotel konferenční prostor. Vozíčkářům nabízí hotel částečně bezbariérové koupelny. Úklid pokojů je zdarma. Pokojový servis, služba praní prádla, služba žehlení prádla a zdravotní služba jsou za poplatek.UbytováníPokoj standard pro 2 osoby - vybaven TV, minibarem, klimatizací (centrální), trezorem, setem na přípravu kávy / čaje, telefonem; vlastní příslušenství (WC, vana nebo sprchový kout, vysoušeč vlasů), balkon. Výhled do okolí. Za příplatek částečný nebo přímý výhled na moře. Možnost přidání přistýlek pro až 2 děti.Nabídka programůPravidelné animační programy pro děti i dospělé.StravaAll inclusive plus - snídaně, obědy, večeře, občerstvení v průběhu dne, nealkoholické a místní alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem.Přesný rozpis časů a míst podávání obdrží klienti při check-inu v hotelu.
 Sport a zábava3 bazény, bazén se skluzavkami, dětský bazén; lehátka a slunečníky u bazénů zdarma. Spa (za poplatek). Tenisový kurt (předchozí rezervace nutná, vybavení za zálohu), bowling (za poplatek).Cena zahrnuje* leteckou dopravu v turistické třídě včetně tax a poplatků* transfery v destinaci* počet nocí a stravování dle smlouvy o zájezdu* 24/7 služby česky hovořícího delegáta Čedoku na telefonu* pojištění dle zák. č. 159/99 Sb.InformaceVyužití některých zařízení a aktivit může být zpoplatněno navíc.Některé služby jsou závislé na ročním období a na místních klimatických podmínkách.Na místě může být splatná místní pobytová taxa. Hradí se na hotelu při příjezdu a její výše se může měnit dle aktuálních nařízení místních autorit.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.