Clover Magic Altinkum Park Side (First Minute 2024)

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Clover Magic Altinkum Park Side (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 17 960 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Odpolední káva a koláčky, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10.30 do 22.00 lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Za poplatek – šťávy z čerstvého ovoce, turecká káva, koktejly, veškeré importované nápoje, zmrzlina, à la carte restaurace a všechny nápoje po 22.00 hod.

Popis ubytování

VybaveníHotel disponuje recepcí, hlavní restaurací, à la carte restaurací, barem, venkovním bazénem a dětským bazénem. Lehátka, podložky na lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma. Zapůjčení plážových osušek za poplatek.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana, WC, vysoušeč vlasů), klimatizací, TV-SAT, minibarem (zapůjčení a náplň za poplatek), telefonem a balkonem nebo terasou nebo francouzským oknem. Možnost zapůjčení trezoru na recepci za poplatek.Sport a zábavaSauna, masáže, peeling, lékař, kadeřník (vše za poplatek). Hotel organizuje turecké animační programy 1× týdně. Pro děti je zde k dispozici dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel Altinkum Park otevřený v roce 2013 vstupuje do sezony 2022 s novým názvem Clover Magic Altinkum Park Side. Nachází se ve vzdálenosti cca 70 m od písčité pláže s pozvolným vstupem do moře. Hotel je složen z několika jednopodlažních až třípodlažních budov. Centrum historického městečka Side je situováno ve vzdálenosti cca 700 m od hotelu a je dostupné dolmušem nebo pěknou procházkou po promenádě táhnoucí se podél pláže. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.