Hotel Delphin Imperial

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Lara
Ubytování Hotel Delphin Imperial
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 45 440 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem.Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje (24 hodin), avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem). Za poplatek importované šampaňské, koňak, doutníky.

Popis ubytování

VybaveníK hotelu patří vstupní hala s recepcí, 10 výtahů, hlavní restaurace, 8 à la carte restaurací (asijská, řecká, italská, francouzská, mexická, turecká, specializovaná na maso a víno, rybí), cukrárna, několik barů, vnitřní bazén, 2 venkovní bazény, dětský bazén (lehátka, slunečníky, podložky a plážové osušky zdarma), aquapark s tobogány, internet café (za poplatek), Wi-Fi v lobby a vybraných prostorách zdarma, konferenční místnost.UbytováníElegantní dvoulůžkové pokoje typu Superior s možností jedné přistýlky pro dospělou osobu nebo dvou přistýlek pro děti mají vlastní koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, klimatizaci, Wi-Fi, TV-SAT, minibar (doplňován denně nealkoholickými nápoji, pivem a vodou), varnou konvici, trezor a balkon. Za příplatek možnost ubytování v pokoji s bočním výhledem na moře nebo Junior Suite, Family Room a Lagoon.Sport a zábavaDenní animační programy, večerní hudební a taneční show, živá hudba. Tenis (vybavení za kauci), stolní tenis, šipky, aerobik, vodní gymnastika, turecké lázně, sauna, fitness centrum (zdarma). Vodní sporty na pláži, biliár, bowling, vodní sporty na pláži, masáže, peeling, kosmetický salon (za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub (4–12 let), dětské hřiště, minidisko, lunapark, kino pro děti, animační programy pro děti.

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní hotelový komplex s jedinečnou architekturou postavený v roce 2012 na ploše 54 000 m2 se nachází přímo u pláže s hrubším pískem (lehátka a slunečníky zdarma). Do centra letoviska s nákupními možnostmi a restauracemi je to cca 500 metrů a do města Antalya cca 15 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.