Hotel Fame Residence Göynük (First Minute 2024)

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Kemer
Ubytování Hotel Fame Residence Göynük (First Minute 2024)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 22 550 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu, pozdní snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00-23.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů).

Popis ubytování

VybaveníRecepce, hlavní restaurace, 3 restaurace à la carte (italská, rybí, turecká), lobby bar, pool bar, beach bar, Wi-Fi v lobby zdarma, venkovní bazén, bazén se skluzavkami, dětský bazén, vnitřní bazén, wellness centrum, půjčovna aut a kol. Lehátka, slunečníky, podložky na lehátka a zapůjčení osušek u bazénu i na pláži zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana, WC, vysoušeč vlasů), centrální klimatizací, TV-SAT s hudebním kanálem, trezorem, minibarem, telefonem a většinou balkonem. Možnost ubytování v rodinných pokojích nebo junior suite za příplatek (cena na vyžádání).Sport a zábavaFitness centrum, stolní tenis, turecké lázně, sauna, jacuzzi součástí vnitřního i venkovního bazénu, lehké animace (vše zdarma). Biliár, masáže, peeling, procedury ve wellness centru (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub, dětské hřiště a herní koutek.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel s úžasnou kulisou pohoří Taurus je situován ve vzdálenosti cca 100 m od písčito-oblázkové pláže. Centrum městečka Göynuk se nachází ve vzdálenosti 1,5 km a centrum letoviska Kemer cca 7 km od hotelu, do kterého se lze pohodlně dopravit místní dopravou. Ve městě Kemer je velké množství obchodů, restaurací, barů, diskoték, půjčoven automobilů a motocyklů. Mezinárodní letiště Antalye je vzdáleno 45 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.