Calimera Hane Garden (First Minute 2024)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Calimera Hane Garden (First Minute 2024)
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 22 840 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (09.30 – 23.30), plážový bar – pouze nealkoholické nápoje. Lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace à la carte, několik barů, plážový bar, dva venkovní bazény s oddělenou částí pro děti, bazén se skluzavkami a tobogánem, vnitřní bazén, TV místnost, wellness centrum, kadeřník, obchodní zóna. Internet café (za poplatek), Wi-Fi v lobby baru zdarma. Lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma, pronájem podložky na lehátko a plážové osušky za poplatek.UbytováníPěkné dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky pro osobu nad 15 let nebo dvou přistýlek pro děti do 15 let jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana), WC, vysoušečem vlasů, individuální klimatizací, TV-SAT s hudebním kanálem, trezorem (za poplatek), mini ledničkou, telefonem a balkonem. Možnost ubytování v rodinných pokojích za příplatek (cena na vyžádání).Sport a zábavaDenní a večerní animační programy (mimo neděle), stolní tenis, plážový volejbal, basketbal, minigolf, šipky, fitness a turecké lázně (zdarma). Sauna, masáže, biliár a vodní sporty na pláži (za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub a dětské hřiště.

Popis lokality ubytování

PolohaNašimi klienty oblíbený komplex se nachází v okrajové části Kumköy. Od písčité pláže, oceněné prestižní Modrou vlajkou za čistotu vody, je vzdálen cca 250 metrů. Na pláž jezdí v pravidelných intervalech shuttle bus. Nové nákupní centrum najdete v blízkosti hotelu. Pokud hledáte větší nákupní možnosti a památky, navštivte centrum města Side, které je vzdáleno cca 7 km (možnost využít místní autobusy, dolmuše nebo taxi). Hotel svými kvalitními službami uspokojí určitě i náročnější klienty.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.