Limak Arcadia Sport Resort

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Název ubytování Limak Arcadia Sport Resort
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 30 250 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů a restaurací. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů). Možnost večeře v a la carte restauraci (po předchozí rezervaci, 1 x za pobyt zdarma).

Popis ubytování

VybaveníResort se skládá z hlavní budovy a několika bungalovů v zahradě, vstupní hala s recepcí, Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma, konferenční místnost, směnárna, hlavní restaurace, 4 restaurace à la carte (turecká, italská, barbeque, asijská), 4 bary, obchodní arkáda, kadeřnictví, 3 bazény, bazén se skluzavkami, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek disponují klimatizací, SAT-TV, Wi-Fi, telefonem, trezorem, minibarem (nealko nápoje a pivo), koupelnou s WC a balkonem nebo terasou.Sport a zábava13 fotbalových hřišť, 4 tenisové kurty, multifunkční hřiště (volejbal, basketbal, minifotbal), animační programy, minigolf, herna, plážový volejbal a fitness centrum s tělocvičnou, mini klub, dětský bazén, hřiště a diskotéka. Vodní sporty na pláži (za poplatek). Wellness centrum sauna, turecké lázně (zdarma), masáže, peeling (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaJeden z několika hotelových komplexů sítě LIMAK se skládá z hlavní budovy a několika bungalovů a nachází se cca 700 m od centra Beleku s nabídkou restaurací, barů a nákupních možností. Vzdálenost od letiště cca 35 km a golfová hřiště v blízkosti hotelu. Belek je znám především profesionálními golfovými hřišti, proto je označován mekkou golfistů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.