Limak Atlantis Deluxe

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Belek
Název ubytování Limak Atlantis Deluxe
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 30 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní snídaně, občerstvení během dne lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů a restaurací. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů). Možnost večeře v a la carte restauraci (po předchozí rezervaci, 1 x za pobyt zdarma).

Popis ubytování

VybaveníRozsáhlý hotelový resort disponuje 373 pokoji, rozmístěnými v hlavní budově a několika bungalovech v zahradě. Klientům je k dispozici vstupní hala s recepcí, Wi-Fi ve veřejných prostorách zdarma, konferenční místnost, směnárna, hlavní restaurace, 6 restaurací à la carte (turecká, sushi, indická, mexická, rybí, italská), několik barů, obchodní arkáda, kadeřnictví, 5 bazénů, dětský bazén, bazén se skluzavkami, lehátka a slunečníky u bazénu i na pláži zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností až pro dvě přistýlky disponují vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, klimatizací, telefonem, TV-SAT, Wi-Fi, trezorem, minibarem a balkonem nebo terasou.Sport a zábavaAnimační programy, dětské hřiště, sauna, turecké lázně, jacuzzi, tenis (osvětlení a vybavení za poplatek), fitness, plážový volejbal (vše zdarma). Vodní sporty na pláži, bowling, biliár, masáže (vše za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaHotelový komplex se nachází cca 7 km od centra letoviska Belek. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v hotelu nebo v centru města (historické památky, sportoviště, obchody, bary, restaurace, kavárny, turistické atrakce). Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 35 km. Belek je znám především profesionálními golfovými hřišti, proto je označován mekkou golfistů.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.