Mesut Hotel

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Alanya
Ubytování Mesut Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 15 690 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Odpolední snack, káva, čaj a koláčky, půlnoční polévka. Neomezené množství místních vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů v restaurací a v baru dle jejich otevírací doby (10.00 - 23.00).

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, směnárna, v lobby Wi-Fi připojení (zdarma), restaurace, 2 výtahy, bazén s oddělenou částí pro děti, snack bar u bazénu, sluneční terasa, kadeřnictví, butik, půjčovna aut. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, na pláži za poplatek.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností přistýlky disponují vlastním sociálním zařízením (WC, sprcha nebo vana, fén), klimatizací, telefonem, TV-SAT, miniledničkou, trezorem (za poplatek cca 2 EUR/den) a balkonem směrovaný bočně k moři nebo na bazén. Rodinné pokoje na vyžádání.Sport a zábavaVečerní programy, šipky, stolní tenis, mini-klub a mini-disko pro děti 4 - 12 let, plážový volejbal (vše zdarma). Sauna, masáže a vodní sporty na pláži (za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaDobře hodnocený čtyřhvězdičkový hotel Mesut se 130 pokoji leží v oblasti města Alanya - Obagol. Písečno-oblázková pláž je vzdálená pouhých 50 metrů od hotelu a je oddělena místní komunikací. Ke vstupu na pláž je k dispozici podchod pod touto komunikací. Centrum města Alanye je vzdálené cca 2 km a mezinárodní letiště v Antalyi cca 120 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.