Queen´s Park Rai Premium Tekirova

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Kemer
Název ubytování Queen´s Park Rai Premium Tekirova
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 28 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Během dne občerstvení, turecké palačinky - gözleme, odpolední čaj/káva a zákusky, půlnoční snack, dětský bufet. Místní a vybrané importované alkoholické nápoje a nealkoholické nápoje 24 hodin denně lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníHotelový komplex svým hostům nabízí vstupní halu s recepcí, hlavní restauraci, 2 à la carte restaurace (rezervace za poplatek), cukrárnu, lobby bar, snack bar, bar u bazénu, beach bar, konferenční místnost, Wi-Fi v lobby (zdarma), venkovní bazén, krytý bazén, bazén pro děti (lehátka, slunečníky a osušky zdarma), velký aquapark, obchodní arkáda, kadeřnictví, diskotéka, dětské hřiště, miniklub, wellness centrum.UbytováníDvoulůžkové pokoje Deluxe s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny vlastní koupelnou s WC, vysoušečem vlasů, TV-SAT, centrální klimatizací, Wi-Fi (zdarma), minibarem (nealko nápoje zdarma), trezorem (zdarma) a balkonem nebo terasou. Možnost ubytování v pokojích Deluxe s bočním výhledem na moře, v pokoji Deluxe Terrace s jacuzzi anebo v rodinném pokoji se dvěma ložnicemi - ceny na vyžádání.Sport a zábavaAnimační programy, večerní programy, stolní tenis, plážový volejbal, fitness centrum, tenisové kurty (osvětlení a výbava za poplatek), sauna (vše zdarma). Půjčovna kol, vodní sporty na pláži (vše za poplatek), wellness centrum (vstup zdarma, procedury, masáže za poplatek).

Popis lokality ubytování

PolohaLuxusní resort Queen´s Park RAI Premium Tekirova leží v letovisku Tekirova, které je vzdálené cca 17 km od centra města Kemer. Do centra Kemeru se lze dostat místní hromadnou dopravou nebo lze využít místní taxi. Hotelový komplex leží přímo u oblázkové pláže, která je oceněna modrou vlajkou (lehátka a slunečníky zdarma). Hotelový komplex je obklopen krásnou zahradou, nákupní možnosti v okolí hotelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.