Royal Wings Hotel

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Lara
Ubytování Royal Wings Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 34 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje snídaně, pozdní snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Občerstvení během celého dne (24 hodin denně) lze čerpat v místech a časech určených hotelem. Místní a vybrané importované alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře jedenkrát za pobyt và la carte restauraci (nutno objednat předem). Za poplatek – importované šampaňské, šťávy z čerstvého ovoce, luxusní importovaný alkohol a pokojový servis.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s recepcí, lobby s Wi-Fi (zdarma), hlavní restaurace, další 2 restaurace, 4 à la carte restaurace (italská, turecká, rybí, asijská), cukrárna, několik barů, plážový bar, disko, internet café (za poplatek), hlavní bazén, bazén s umělými vlnami, 2 bazény s tobogány a skluzavkami, bazén „líná řeka“, dětský Bazén se skluzavkami, dětské brouzdaliště, vnitřní bazén, wellness centrum, obchody, amfiteátr, čistírna, půjčovna aut, kadeřník a hotelový lékař. Lehátka, slunečníky a zapůjčení osušek u bazénů i na pláži zdarma.UbytováníStandardní dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek jsou vybaveny koupelnou (sprcha nebo vana), WC, vysoušečem vlasů, centrální klimatizací, TV-SAT s rádiem, telefonem, trezorem, minibarem (denně doplňován nealkoholickými nápoji a pivem) a balkonem. Možnost ubytování v pokojích směrem na moře, rodinných pokojích, Junior suite a King suite za příplatek (cena na vyžádání).Sport a zábavaAerobik, stolní tenis, plážový volejbal, fitness, tenis, boccia, vodní aerobik, vodní pólo, šipky, večerní show, příležitostná živá hudba, animační programy, sauna, parní lázeň, turecké lázně, jacuzzi (vše zdarma). Osvětlení tenisového kurtu, tenisové kurzy, vodní sporty na pláži, bowling, biliár, PC hry, masáže, peeling v tureckých lázních, procedury ve wellness centru (vše za poplatek). Pro děti je zde k dispozici miniklub, minidisko a lunapark.

Popis lokality ubytování

PolohaKvalitní deseti patrový hotel se rozkládá na ploše 72000 m2. Je vzdálen cca 16 km od letiště a cca 18 km od centra města Antalya. Pěkná písečná pláž Lara se nachází přímo u hotelu. Služby a servis hotelu uspokojí i náročnější klientelu.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.