Side Breeze Hotel (Program Senior plus 55)

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Ubytování Side Breeze Hotel (Program Senior plus 55)
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 19 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

All inclusive zahrnuje snídaně, obědy, večeře – vše formou bufetu. Pozdní kontinentální snídaně, občerstvení během dne, místní alkoholické a nealkoholické nápoje (10.00 – 24.00) lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Popis ubytování

VybaveníModerní hotelový komplex se skládá ze tří mezi sebou propojených budov a nabízí celkem 250 pokojů. K vybavení patří elegantní vstupní hala s recepcí a posezením, lobby bar s terasou stejně jako výtah ve všech třech budovách. Další restaurace s venkovní terasou, dvě a la carte restaurace, bar, TV místnost, Wi-Fi v lobby (zdarma), čtecí koutek, diskotéka, herna, obchody, kadeřnictví a malé wellness. V zahradě se nachází dva bazény se sladkou vodou, malý bazén se dvěma skluzavkami, sluneční terasa a bar u bazénu. Na pláži je k dispozici beach bar. Slunečníky, lehátka, podložky a plážové osušky (výměna za poplatek) jsou u bazénu a na pláži zdarma.UbytováníDvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek formou palandy pro děti do 13 let nebo jedné přistýlky nad 13 let, mají koupelnu s WC, vysoušeč vlasů, telefon s přímou volbou, trezor (za poplatek), TV-SAT s hudebním kanálem, mini lednici (při příjezdu naplněnou vodou a nealkoholickými nápoji, další náplň za poplatek), klimatizaci a balkon.Sport a zábavaTenisové hřiště v hotelu Hane Family (osvětlení a výbava za poplatek), stolní tenis, šipky, fitness centrum, turecké lázně, sauna. Přes den animační program se sportem, hrami, večer zábavní program nebo show, mini klub pro děti od 4 do 12 let, integrovaný bazén s vodními skluzavkami a hřiště. Za poplatek: biliár, PC hry, masáže a kosmetická péče stejně jako vodní sporty na pláži.

Popis lokality ubytování

PolohaHotel leží v prázdninovém středisku Side Colakli, asi 250 m od dlouhé písečné pláže. Antické městečko Side s mnoha nákupními a zábavními příležitostmi je vzdáleno 8 km, možnost využít místní dolmuše nebo taxi. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno cca 55 km.



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.