Stella Elite Resort & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Turecko, Side
Název ubytování Stella Elite Resort & Spa
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové, u moře
Cena za osobu celkem od 23 590 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Ultra All inclusive zahrnuje: snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, snack během dne, odpolední káva, čaj, zákusek, místní alkoholické a nealkoholické nápoje 24 hodin denně, avšak dle otevíracích dob jednotlivých barů. Možnost večeře jedenkrát za pobyt v à la carte restauraci (nutno objednat předem). Minibar na pokoji denně doplňován vodou a nealkoholickými nápoji.

Popis ubytování

VybaveníVstupní hala s lobby, recepce, lobby bar, Wi-Fi v celém hotelu, hlavní restaurace, 2 à la carte restaurace (rybí, turecká - nutná rezervace), bary, irská hospoda, cukrárna, obchody, kadeřnictví, bazén, sluneční terasa, lehátka, slunečníky a osušky u bazénu i na pláži zdarma. Bar u bazénu, beach bar s restaurací na pláži.UbytováníKomfortně zařízené dvoulůžkové pokoje (cca 26 m2) s možností přistýlky, mají klimatizaci, minibar, telefon, set na přípravu kávy/čaje, TV, Wi-Fi, trezor, koupelnu s WC, fén a balkon nebo terasu. Za příplatek možnost pokojů směrem na bazén (bez možnosti přistýlky) nebo pokoje superior s velkou terasou (bez možnosti přistýlky), anebo pokoje typu suite. Cena na vyžádání.Sport a zábavaSpa areál (cca 960 m2), hamam, sauna, parní lázeň, solná místnost, krytý bazén (vyhřívaný). Wellness masáže a kosmetické procedury (za poplatek), fitness místnost (cca 100 m2), aerobik, plážový volejbal, boccia, příležitostné taneční večery, živá hudba a představení. Bohatá nabídka vodních sportů na pláži za poplatek.

Popis lokality ubytování

PolohaZcela nový hotel určený pouze pro dospělé byl uveden do provozu v březnu 2023. Nachází se v části Side - Kumköy, je vzdálený cca 450 metrů od pláže, má vlastní beach bar s lehátky a slunečníky na pláži a rovněž nabízí bezplatnou přepravu na pláž. V okolí hotelu se nacházejí četné nákupní a zábavní možnosti. Centrum starobylého města Side je vzdáleno cca 6 km, můžete využít místní dopravu (taxi, dolmuš).



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.