Welcome to London

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Velká Británie, Anglia, Londýn
Název ubytování Welcome to London
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 12 042 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Big Ben a řeka Temže • Piccadilly Circus • Tower of London a výjezd na Tower Bridge • katedrála sv. Pavla • neobyčejně bohaté British Museum • Muzeum voskových figurín Madame Tussaud • nakupování na Oxford Street

Den 1
Sraz u stanoviště Rainbow 2 hodiny před plánovaným odletem letadla na jednotlivých letištích. Aktuální letové řády sledujte na R.pl/rozklady. Přílet do Londýna a transfer do hotelu. Uložení zavazadel v úschovně. Informativní schůzka. Následně přejezd městskou hromadnou dopravou do centra města, procházka rušným a kosmopolitním hlavním městem Velké Británie: Buckinghamský palác, Houses of Parliament a Big Ben, Downing Street, Piccadilly Circus, Leicester Square, Trafalgar Square, Národní galerie. Večer pro zájemce večeře v restauraci (za příplatek). Návrat do hotelu, ubytování a přenocování.

Den 2
Po snídani přejezd do centra Londýna a prohlídka katedrály sv. Pavla postavené v 17. století s druhou největší kopulí na světě (117 m) - prohlídka s místním průvodcem. Poté návštěva Tower of London - velké středověké pevnosti, která je společně s Královskou pokladnicí jednou z nejvýznamnějších památek Londýna. V pokladnici se nachází mimo jiné: největší diamant světa a královské insignie. Vejdeme také do horní části známého padacího mostu - Tower Bridge, odkud je nádherný výhled do okolí. Poté doporučujeme krátkou plavbu výletní lodí po řece Temži. Dalším bodem programu bude návštěva Westminsterského opatství - jednoho z nejvýznamnějších chrámů Anglikánské církve, místa korunovace a místa posledního odpočinku anglických panovníků. Večer pro zájemce večeře v tradiční londýnské hospodě (za příplatek). Návrat do hotelu, přenocování.

Den 3
Po snídani přejezd k největšímu muzeu v Evropě - Muzeum voskových figurín Madame Tussaud, které nabízí kromě 380 voskových figurín slavných osobností ze světa sportu, zábavy a politiky také nezapomenutelný zážitek. Pro zájemce návštěva British Museum, které je jedním z největších muzeí dávné historie nebo volný čas - doporučujeme prozkoumat město samostatně nebo nákupy na Oxford Street (nejznámější londýnské nákupní ulici). Pro zájemce projížďka v kapsli London Eye (Londýnské oko), která poskytne nádherné výhledy na město (za příplatek cca 32 GBP/os.). Pro zájemce večeře v restauraci (za poplatek). Návrat do hotelu, přenocování.

Den 4
Po snídani vystěhování. Transfer na letiště. Návrat do Polska.
Upozornění! V případě návratu do Polska v brzkých ranních hodinách - snídaně formou snídaňových balíčků. V případě večerního odletu další prohlídka Londýna - např. Přírodopisného muzea (Natural History Museum).

Upozornění k programu
- Průvodce neprovází po muzejních objektech.
- Turistický program je realizován městskou hromadnou dopravou.
- Pořadí realizace bodů programu může být změněno.
- Od 1.10.2021 je vstup do Velké Británie možný pouze s platným cestovním pasem. Do Velké Británie již není možné cestovat na občanský průkaz.

Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.
Základní cena zahrnuje: přelet letadlem na trase Polsko - Londýn - Polsko, transfery: letiště - hotel - letiště, letištní taxy, ubytování v hotelu (3 noci), stravování: kontinentální snídaně (3), služby průvodce, turistický program (viz níže), pojištění TU Europa varianta základní (úrazové pojištění a léčebné výlohy, trvalé následky, asistenční služby a pojištění zavazadel).

Základní cena nezahrnuje: vstupné do navštívených objektů, plavbu po řece Temži, systém Tour guide a služby místních průvodců (celkem cca 190 GBP/os., povinný poplatek placený průvodci na místě), jízdenky městskou hromadnou dopravou (cca 11 GBP/os./denně a další jednorázový poplatek 5 GBP/os.), večeře v restauracích (cca 21 GBP/os./1 večeře), London eye (cca 32 GBP/os.) a jiné výše neuvedené výdaje.

Důležité! Přečtěte si aktuální Covid podmínky vstupu do země.

Název zájezdu v polském jazyce: Welcome to London
Obsluha skupiny v systému TOUR GUIDE 
Jedná se o bezdrátový elektronický systém provázení skupin, který umožňuje zákazníkům pohodlnou formu komentované prohlídky. Přečtěte si více o Tour guide. 

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

K dispozici pro hostyv hotelové restauraci, baru, často v lobby s TVUbytováníHotely ** / *** - komfortní hotely v blízkosti centra města (zóna II - III), v blízkosti stanice metra. Pokoje: všechny 2lůžkové (možnost přistýlky) s koupelnou a WC..Cateringkontinentální snídaněMístní kategorie**/***



Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.