9531

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Venezuela, Isla Margarita
Název ubytování 9531
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem od 37 763 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníLuxusní hotel se nachází asi 40 minut od letiště na ostrově Margarita, asi 20 minut od nákupního centra na třídě 4 de Mayo. Hotel je zasazen do rozsáhlé tropické zahrady.PlážHotel se nachází na krásné písečné pláži El Tirano, asi 5 minut od pláží El Agua a Parguito.K dispozici pro hostyRecepce s lobby, atraktivní, rozsáhlý bazénový komplex s vířivkou a kaskádami, volejbalové hřiště, hřiště na plážový fotbal, vodní sporty na pláži (za poplatek). Dále hlavní restaurace, pořádající tematické kulinářské večery, a menší restaurace, snack bar, drink bar a kavárna, diskotéka, lázeňské centrum (masáže a procedury za poplatek), fitness centrum, stolní tenis, dětské hřiště, plážový klub.

Zóna Cascada se nachází v nejklidnější části hotelu. Animace, hlavní bazén a veškerá zábava jsou soustředěny v zóně Real. Zóna Cascada je o něco dále od pláže a je určena pro hosty, kteří chtějí odpočívat a relaxovat, je klidná a tichá.InternetWi-FiCateringSložení All Inclusive zahrnuje: snídaně (7:00-10:00) - bohatý bufet, obědy (12:30-14:30) a večeře (18:30-22:00) - bufet, snack bar (v 16:00 a 23:30), plážový bar all inclusive. V restauraci a baru regionální alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30-01:00).

.Sportovní a animační programAll inclusive nabízí animační program pro děti i dospělé, hry, zábavu, večerní show.Webové stránkywww.sunsolhoteles.comMístní kategorie****Podle našeho názoruHotel byl v minulé sezóně našimi klienty velmi dobře hodnocen. Velmi dobré služby hotelu a následně příjemná atmosféra, chutná kuchyně - to je vizitka hotelu Isla Caribe. Rozhodně nízká cena v poměru ke kvalitě! Doporučujeme!UmiestnenieLuxusní hotel se nachází asi 40 minut od letiska na ostrově Margarita, asi 20 minut od nákupního centra na ulici 4 de Mayo. Hotel sa nachádza v rozsiahlej tropickej záhrade..Webová lokalitawww.sunsolhoteles.comŠportový a animačný programAll inclusive nabízí animačný program pro děti a dospělé, hry, zábavu, večerní představení.StravovanieSúčasť All Inclusive zahàňa: raňajky (07:00-10:00) - bohatý bufet, obedy (12:30-14:30) a večere (18:30-22:00) - bufet, snack bar (o 16:00 a 23:30), plážový bar all inclusive. V restauraácii a bare regionálne alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30-01:00)..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíRecepce s lobby, atraktívny, rozsiahly bazénový komplex s vírivkou a kaskádami, volejbalové ihrisko, ihrisko na plážový futbal, vodné športy na pláži (za poplatok). Kromě toho hlavná reštaurácia, organizujúca tematické kulinárske večery, a menšie reštaurácie, snack bar, drink bar a kaviareň, diskotéka, wellness centrum (masáže a procedury za poplatok), fitnes centrum, stolný tenis, detské ihrisko, plážový klub..Podľa nášho názoruHotel bol v predchádzajúcej sezóne veľmi dobre hodnotený našimi klientmi. Veľmi dobré služby hotela a následne príjemná atmosféra, chutná kuchyňa - to je vizitka hotelu Isla Caribe. Rozhodne nízka cena v pomere ku kvalite! Doporučujeme!



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.