Costa Caribe Beach Hotel & Resort

***
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Venezuela, Isla Margarita
Ubytování Costa Caribe Beach Hotel & Resort
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 32 341 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 7 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.
Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).
Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Upozornění! Základní cena nezahrnuje případný povinný příplatek za Štědrovečerní nebo Silvestrovskou večeři (týká se pouze vánočních/silvestrovských termínů). Výši povinného příplatku v těchto termínech Vám sdělí pracovníci CK. 



Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou
doporučené:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co
nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení,
školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna

Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit v USD bankovkami malých
nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD).
Platby kartou jsou možné pouze málo kde.


Zásuvky

Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej
sehnat.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníTento hotel patřící do mezinárodního hotelového řetězce LTI je rozlehlý hotelový komplex nacházející se na severním pobřeží Margarity, mezi kopci a Karibským mořem. Za svou popularitu vděčí jedinečné exotické atmosféře a tropickým zahradám, které hotel obklopují, a má přímý přístup na bílou pláž "Playa Boguita". Nachází se kousek od městečka Juangri, kde najdete širší výběr zábavy: restaurace, kavárny, obchody; a také od Porlamaru (cca 40 minut autobusem - zastávka před hotelem). Transfér na letiště trvá cca 45 min.

Po příjezdu se vybírá záloha ve výši 50 USD/pokoj (platba kartou není možná) na případné vedlejší výdaje nebo škody.PlážHotel se nachází přímo na krásné písečné pláži Las Arenas. Plážový servis je zdarma.

 

.K dispozici pro hostyRecepce s lobby barem, bazén o rozloze 2000 m2 obklopený bujnou vegetací, dětské brouzdaliště a hřiště, 3 restaurace (3x týdně živá hudba u večeře) a restaurace a la carte, bar u bazénu a na pláži, vířivka, basketbalové hřiště, 2 tenisové kurty, stolní tenis, tělocvična, prádelna, kosmetický salon, internetový koutek, taxi, půjčovna aut, minimarket, zlatnictví.InternetV celém objektu je k dispozici bezplatné Wi-Fi.CateringSložení All Inclusive zahrnuje: snídaně (7.00-10.30), obědy (12.00-14.00), večeře (19.00-21.30), všechna jídla formou bufetu v hlavní restauraci a občerstvení podávané ve snack baru (12.00-17.00). V hotelu jsou 4 bary s nabídkou exotických alkoholických i nealkoholických nápojů a koktejlů (10.00-02.00), navíc v plážovém baru káva, čaj a zákusky od 15.00-17.00. Animační a sportovní program (zdarma, zahrnut v balíčku All Inclusive) prováděný animátory, včetně: vodního póla, šipek, aqua aerobiku, miniklubu pro děti, basketbalu. V hotelu je taneční klub, do 02:00 jsou diskotéky s nápoji; možnost výuky salsy a merengue, každou neděli se koná "Karibská noc" s živou hudbou (nutná rezervace); denně večerní animace spojená s různými představeními. Na pláži se můžete věnovat široké škále sportů: plážový volejbal, kajaky, windsurfing, lekce potápění (za poplatek).

.Sportovní a animační programV hotelu probíhá pestrý animační program. Během dne jsou pro hosty organizovány aktivity jako aerobik, lekce jógy, hra binga a stolní tenis. Po setmění se konají karaoke, filmové večery, tematické večery s živou hudbou a hra kulečníku. Později večer se v hotelovém klubu konají diskotéky. Webové stránkywww.costacaribehotel.comMístní kategorie***Podle našeho názoruSkvělý hotel pro zákazníky, kteří hledají spoustu zábavy v areálu hotelu a mají rádi aktivitu.

.UmiestnenieTento hotel patriaci do mezinárodní hotelovej siete LTI je rozľahlý hotelový komplex nachádzajúci sa na severnom pobreží Margarity, medzi kopcami a Karibským morom. Za svoju popularitu vďačí jedinečnej exotickej atmosfére a tropickým záhradám, ktoré hotel obklopujú, a má priamy prístup na bielu pláž "Playa Boguita". Nachádza sa kúsok od mesta Juangri, kde nájdete širší výber zábavy: reštaurácie, kaviarne, obchody; a tiež od Porlamaru (cca 40 minút autobusom - zastávka pred hotelom)..Webová lokalitawww.costacaribehotel.comŠportový a animačný programV hotelu probíhá pestrý animační program. Počas dňa sa pre hostí organizujú aktivity ako aerobik, hodiny jogy, hra bingo a stolný tenis. Po zotmení sa konajú karaoke, filmové večery, tematické večery so živou hudbou a hra biliardu. Neskôr večer sa v hotelovom klube konajú diskotéky. Fitness centrum ponúka za poplatok poradenstvo osobného trénera a wellness centrum ponúka rôzne masáže tela.StravovanieAll Inclusive formule zahàňa: raňajky (7.00-10.30), obed (12.00-14.00), večeru (19.00-21.30), všechny jedlá formou bufetu v hlavní restauraácii a občerstvenie podávané v snack bare (12.00-17.00). Hotel má 4 bary, kde sa podávajú exotické alkoholické aj nealkoholické nápoje a koktaily (10.00-02.00), navíc v plážovom bare káva, čaj a koláčiky od 15.00-17.00. Animačný a sportovní program (zdarma, zahrnutý vo vzorci All Inclusive) realizovaný animátormi, včetně: vodného póla, šípok, aqua aerobiku, miniklubu pre deti, basketbalu. V hoteli je tanečný klub, do 02:00 hod. sa konajú diskotéky s nápojmi; možnosť výučby salsy a merengue, každú nedeľu sa koná "Karibská noc" so živou hudbou (nutná rezervácia); denne večerná animácia spojená s rôznymi predstaveniami. Na pláži si můžete užít širokú škálu športov: plážový volejbal, kajaky, windsurfing, lekcie potápania (za poplatok)..Miestna kategória***K dispozícii pre hostíRecepce s lobby barem, bazén s rozlohou 2000 m2 obklopený bujnou vegetáciou, dětské brodítko a ihrisko, 3 restauraácie (3-krát týždenne živá hudba pri večeri) a reštaurácia a la carte, bar pri bazéne a na pláži, vírivka, basketbalové ihrisko, 2 tenisové kurty, stolný tenis, posilňovňa, telocvičňa, práčovňa, salón krásy, internetový kútik, taxi, požičovňa áut, minimarket, zlatníctvo.Podľa nášho názoruSkvělý hotel před zákazníky, kteří hledají mnoho zábavy v areáli hotelu a mají rádi aktivitu..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.