Hesperia Isla Margarita

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Venezuela, Isla Margarita
Název ubytování Hesperia Isla Margarita
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 33 635 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 7 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.
Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).
Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Upozornění! Základní cena nezahrnuje případný povinný příplatek za Štědrovečerní nebo Silvestrovskou večeři (týká se pouze vánočních/silvestrovských termínů). Výši povinného příplatku v těchto termínech Vám sdělí pracovníci CK. 



Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou
doporučené:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co
nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení,
školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna

Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit v USD bankovkami malých
nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD).
Platby kartou jsou možné pouze málo kde.


Zásuvky

Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej
sehnat.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníTento luxusní hotel se nachází přibližně 45 minut od letiště na ostrově Margarita, nedaleko města Porlamar. Nachází se v rozsáhlé tropické zahradě a jako jediný na ostrově má vlastní golfové hřiště (18 jamek) a 2 tenisové kurty..PlážKancelář se nachází na krásné písečné pláži v Puerto Viejo a Puerto Cruz.K dispozici pro hostyRecepce s lobby, bazén (vnitřní i venkovní), 18jamkové golfové hřiště, 2 tenisové kurty, vodní sporty na pláži (za příplatek), obchod, hlavní restaurace, pořádání tematických večerů s vařením a menší restaurace, snack bar, drink bar a kavárna, wellness centrum (za příplatek), fitness centrum, sauna..InternetBezplatné Wi-Fi ve veřejných prostorách hotelu.CateringSložení All Inclusive zahrnuje: snídaně (07:00-10:00), obědy (12:30-14:30), večeře (18:30-22:00) - formou bufetu, snack bar (v 16:00 a 23:30). V restauraci a baru regionální alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30-02:00)..Sportovní a animační programV hotelu probíhají během dne animace pro děti i dospělé. Večer se pořádají různá představení.Webové stránkywww.hesperia.com/es/hoteles/venezuela/isla-margarita/hotel-hesperia-isla-margaritaMístní kategorie*****Podle našeho názoruHotel pro náročné klienty, zejména pro ty, kteří hledají relaxaci a klid. Atraktivní pláž, pěkné okolí a chutná kuchyně vám zpříjemní pobyt. Hotel nabízí lekce golfu s instruktorem..UmiestnenieTento luxusní hotel se nachází přibližně 45 minut od letiska na ostrove Margarita, v blízkosti města Porlamar. Hotel sa nachádza v rozsiahlych tropických záhradách a je jediným hotelem na ostrove s vlastním golfovým ihriskom (18 jamiek) a 2 tenisovými kurtmi..Webová lokalitawww.hesperia.com/es/hoteles/venezuela/isla-margarita/hotel-hesperia-isla-margaritaŠportový a animačný programV hotelu probíhá během dne animácie pre deti aj dospelých. Večer se organizují různá představení.StravovanieSpôsob All Inclusive zahàňa: raňajky (07:00-10:00), obed (12:30-14:30), večeru (18:30-22:00) - formou bufetu, snack bar (o 16:00 a 23:30). V restauraácii a bare regionálne alkoholické a nealkoholické nápoje (10:30-02:00)..Miestna kategória*****K dispozícii pre hostíRecepce s lobby, bazén (vnitřní a vnější), 18jamkové golfové ihrisko, 2 tenisové kurty, vodné športy na pláži (za príplatok), obchod, hlavná reštaurácia, organizovanie tematických kuchárskych večerov a menších reštaurácií, snack bar, drink bar a kaviareň, wellness centrum (za príplatatok), fitnescentrum, sauna..Podľa nášho názoruHotel pro náročných klientů, zejména pro ty, kteří hledají relax a pokoj. Atraktívna pláž, pekné okolie a chutná kuchyňa vám spríjemnia pobyt. Hotel ponúka lekcie golfu s inštruktorom..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.