Ikin Margarita Hotel & Spa

*****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Venezuela, Isla Margarita
Ubytování Ikin Margarita Hotel & Spa
Druh zájezdu Pobytové
Cena za osobu celkem od 43 242 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Cestovní pas musí být platný min. 6 měsíců od data návratu z destinace.

Upozornění! Pasové údaje (číslo cestovního pasu, datum vydání a datum jeho platnosti) musí být doplněny do rezervace nejpozději 7 dní před odletem. V případě pozdějšího nákupu zájezdu, doplňte prosím pasové údaje do rezervace v momentě prodeje.

Pokud pasové údaje nebudou v rezeraci uvedeny, nemusí být klienti vpuštěni na palubu letadla.
Letadlo PLUS ULTRA typu Airbus nebo jiné širokotrupé letadlo (přímý let) s možností výběru třídy (economy nebo business). Ve třídě Economy zahrnuje catering 2 jídla (teplé jídlo a bagetu/sendvič se šunkou nebo sýrem). V rámci bezplatného servisu obdrží pasažéři také neomezené množství minerální vody. Ostatní nápoje typu soft, alkohlické nápoje a všechny další položky ze Sky baru dostupného na palubě letadla, jsou za poplatek. Ve třídě Business je zahrnuto v ceně bohatší menu spolu s vybranými alkoholickými nápoji (v omezeném množství) a nealkoholické nápoje a vyšší váhový limit zavazadel. Ve všech třídách je dostupný individuální systém zábavy na vlastních zařízeních (telefon, tablet). V případě nemožnosti realizace letu letadlem Airbus PLUS ULTRA bude zajištěno jiné letadlo s podobným standardem (přímý let).
Základní cena zahrnuje: přelet charterovým letadlem PLUS ULTRA (přímý let), letištní poplatky, transfer letiště - hotel - letiště, 7 nebo 14 nocí v hotelu, strava dle popisu ubytování, péče polskymluvícího delegáta, pojištění TU Europa ve verzi základní.

Základní cena nezahrnuje: fakultativní výlety, jinou stravu a nápoje než je uvedeno v popisu stravování u každého hotelu, osobní výdaje. 

Upozornění! Základní cena nezahrnuje případný povinný příplatek za Štědrovečerní nebo Silvestrovskou večeři (týká se pouze vánočních/silvestrovských termínů). Výši povinného příplatku v těchto termínech Vám sdělí pracovníci CK. 



Níže naleznete seznam tipů a věcí, které si bezpodmínečně musíte vzít s sebou, a které jsou
doporučené:

1. cestovní pas (doporučujeme vzít si s sebou také fotokopii pasu)
2. hotovost v amerických dolarech (USD). Přijímají se pouze nepoškozené bankovky co
nejmenší nominální hodnoty (rozměnit hotovost na místě je téměř nemožné)
3. sluneční brýle, šátek/šálu na ochranu krku, klobouk či jinou pokrývku hlavy
4. krém s vysokým UV filtrem
5. lehký rychleschnoucí ručník a plavky
6. taštičku nebo malé pouzdro, které lze umístit pod oděv a dostatečně tak zabezpečit doklady a peníze (zejména během prohlídek města/výletů)
7. plavecké brýle (volitelné)
8. pokud byste chtěli přivézt nějaké dárky pro místní obyvatele, doporučujeme oblečení,
školní potřeby, pastelky, tužky, papír na kreslení pro děti nebo léky, zejména paracetamol a léky proti průjmu


Měna

Ve Venezuele je oficiální měnou bolívar, ale všude můžete platit v USD bankovkami malých
nominálních hodnot. Je nezbytné vzít si s sebou hotovost v USD (bankovky do 50 USD).
Platby kartou jsou možné pouze málo kde.


Zásuvky

Dva tenké ploché kolíky. Doporučuje se zakoupit univerzální adaptér; na místě je obtížné jej
sehnat.

Popis stravování

Dle programu

Popis ubytování

UmístěníVelmi moderní a luxusní hotel se nachází ve východní části ostrova Margarita s rajským výhledem na Karibské moře. Transfer z letiště Santiago Marino na Margaritu trvá přibližně 45 minut.

.PlážNemovitost se nachází přímo na krásné písečné pláži. Kousek od něj se nacházejí další známé, neméně atraktivní pláže - pláž El Agua cca 10 minut a pláž Parguito cca 15 minut.

.K dispozici pro hostyHotel navržený s důrazem na každý detail.

Čtyřhodinová recepce s lobby, velký bazén s výhledem na Karibské moře, pohodlná lehátka a slunečníky u bazénu (zdarma). Hotel má speciálně navržené, krásně zařízené salonky ze dřeva a přírodních materiálů, relaxační prostory. ECO SPA centrum založené na přírodní kosmetice, např. na bázi perel, kde si můžete objednat masáže a různá kosmetická ošetření (za příplatek).InternetRelaxační prostory s bezplatným připojením k internetu.CateringAll Inclusive. Snídaně a obědy formou bufetu a servírované večeře. Pestrá kuchyně (venezuelská, asijská a mezinárodní speciality).

.Sportovní a animační programV blízkosti ubytování si můžete půjčit jízdní kola - oblast je velmi oblíbená mezi cyklisty. Na pláži se za příplatek organizuje potápění a rybaření. Po setmění hotel pořádá atmosférické večeře s živou hudbou, tematické večery a akce s DJ.Webové stránkywww.ikinmargarita.comMístní kategorie****Podle našeho názoruHotel Ikin jsme vybrali speciálně pro náročné klienty, kteří žijí v přírodě a chtějí strávit dovolenou na úrovni. Vřele doporučujeme procedury a masáže, které pravděpodobně dotvoří pohodu vaší dovolené a nejsou drahé.

.UmiestnenieVelmi moderní a luxusní hotel se nachází ve východní části ostrova Margarita s rajským výhledem na Karibské více. Transfer z letiska Santiago Marino do Margarity trvá přibližně 45 minut..Webová lokalitawww.ikinmargarita.comŠportový a animačný programBicykle si můžete prenajať v blízkosti ubytovacího zařízení - region je velmi oblíbený mezi cyklisty. Na pláži sa za príplatok organizuje potápanie a rybolov. Po zotmení hotel organizuje atmosférické večere so živou hudbou, tematické večery a podujatia s DJ-om.StravovanieBufetové raňajky a servírované večere. Pestrá kuchyně (venezuelské, ázijské a mezinárodní speciality)..Miestna kategória****K dispozícii pre hostíHotel navrhnutý s důrazem na každý detail. Štyrihodinová recepce s lobby, velký bazén s výhledem na Karibské moře, pohodlná ležadla a slunečníky při bazénech (zdarma). Hotel má speciálně navržené, krásné salóniky, vyrobené z dřeva a přírodních materiálů, oddychové zóny. ECO SPA centre založené na prírodnej kozmetike, napr. na báze perál, kde si můžete objednať masáže a rôzne kozmetické procedúry (za príplatok)..Podľa nášho názoruHotel Ikin sme vybrali špeciálne pre náročných klientov, ktorí žijú v prírode a chcú stráviť dovolenku na úrovni. Vrelo odporúčame proceduryúry a masáže, ktoré pravdepodobne dotvoria pohodlie vašej dovolenky a nie sú drahé..



Tipy na výlet v okolí

Zvolené parametry:  — změnit
   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.