Jižní Vietnam 25. 11. - 11. 12. 2024

****
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

*

Země a lokalita Vietnam
Typ ubytování Hotel
Druh zájezdu Poznávací
Cena za osobu celkem za 64 990 Termíny
Zavřít

Odeslat dotaz

*

*

Popis zájezdu

Ho Či Minovo Město - písečné duny - delta Mekongu - plovoucí trhy - relax na nejkrásnějším ostrově Vietnamu - v doprovodu českého průvodce Linha Do

Program zájezdu

1. den

25. 11. pondělí – ve 22:10 hod. odlet z Prahy z Letiště Václava Havla s renomovanou společností Emirates Airlines přes Dubaj.

2. den

26. 11. úterý – přílet do Ho Chi Minh City večer v 19:35 hod. místního času, největšího města Vietnamu, dříve známého jako Saigon, večerní výhled z ikonického mrakodrapu Bitexco Financial Tower, nocleh v Ho Chi Minh City.

3. den

27. 11. středa – snídaně, cesta do města Mui Ne, přejezd do centra města – krátká zastávka u jednoho z největších kotvišť vietnamských lodí a rybářského tržiště, posléze procházka potokem Suoi Tien po písečném dně skrze miniaturní Velký kaňon s písečnými útvary, krátká procházka po oranžových písečných dunách Doi Hong, volný program u hezké dlouhé pláže, nocleh v Mui Ne.

4. den

28. 11. čtvrtek – snídaně, pochod (nebo fakultativně 4x4) po bílých písečných dunách Doi Cat Trang ve stylu pouště, návrat do Mui Ne, relax u moře, vodní aktivity, individuální volno, nocleh v Mui Ne.

5. den

29. 11. pátek – snídaně, odjezd podél pobřeží, zastávka u unikátní písečné pláže Mui Dinh obklopené balvany, příjezd do plážového střediska Nha Trang, vstup do krásného komplexu věží Čamské říše – Tháp Ba Po Nagar, po zbytek dne dle zájmu – typický vietnamský trh, katedrála, pláž, vodní aktivity, rušný noční život, restaurace apod., nocleh v Nha Trang.

6. den

30. 11.  sobota – snídaně, přejezd do horského regionu Dalat (cca 1 500 m nad mořem) pyšnící se čistým horským vzduchem a scenériemi květinových zahrad, prozkoumání neuvěřitelně pitoreskního buddhistického chrámu Linh Phuoc pagoda, přejezd k čajovým plantážím – procházka mezi těmi nejkrásnějšími v Cau Dat, možnost ochutnávky a nákupu čaje, zastávka u historického nádraží Trai Mat Station, nocleh v Dalat.

7. den

1. 12.  neděle – snídaně, odjezd směr jih, exkurze továrny na hedvábí Cuong Hoan, zastávka u kávových plantáží, sestup k úchvatným vodopádům Pongour Falls (100 m široké, 40 m vysoké), nocleh v Bao Loc.

8. den

2. 12. pondělí – snídaně, přes horský průsmyk Deo Bao Loc dojezd do Ho Chi Minh City, nasátí atmosféry této rušné metropole, prohlídka centra města – mnoho koloniálních budov a svatostánků, jako např. radnice Hotel de Ville, Palác Sjednocení, Saigon Opera, katedrála Notre Dame atd., nákupy v Ben Thanh Market, nocleh v Ho Chi Minh City.

9. den

3. 12. úterý – snídaně, cesta k památce války ve Vietnamu – k rozsáhlým podzemním tunelům Cu Chi, poté přejezd do Can Tho, největšího města delty Mekongu, proslaveného svými plovoucími trhy a pagodami, nocleh v Can Tho.

10. den

4. 12. středa – brzký ranní odjezd tradiční lodí k Cai Rang, k největšímu plovoucímu trhu delty Mekong, interakce s prodejci přímo z lodě, snídaně na palubě, plavba vodními kanály, krátký pochod vesnicí mezi plantážemi a po okolí delty řeky, odpoledne volný program v Can Tho, možná procházka po nábřeží a centrem města – přes Ninh Kieu Park až k buddhistickému chrámu Chua Phat Hoc, nocleh v Can Tho.

11. den

5. 12. čtvrtek – snídaně, odjezd z Can Tho do přístaviště Ha Thien (popřípadě Rach Gia), odtud přejezd lodním trajektem na tropický ostrov Phu Quoc, relax u moře Thajského zálivu, nocleh na Phu Quoc.

12. den

6. 12. pátek – snídaně, poznávání nejkrásnějšího ostrova Vietnamu s bílými plážemi, mnoho fakultativních aktivit, šnorchlování, výlet na lodi, rybářské výlety, túry v přírodě, pronájem skútru, krásné pláže, perlové farmy, lanovka, rybářské vesničky, vodopády a mnoho dalšího, nocleh na Phu Quoc.

13. den

7. 12. sobota – snídaně, individuální volno, relax, fakultativní aktivity, nocleh na Phu Quoc.

14. den

8. 12. neděle – snídaně, individuální volno, relax, fakultativní aktivity, nocleh na Phu Quoc.

15. den

9. 12. pondělí – snídaně, individuální volno, relax, fakultativní aktivity, nocleh na Phu Quoc.

16. den

10. 12. úterý – snídaně, přelet do Ho Chi Minh City, ve 23:55 hod. odlet přes Dubaj zpět do Prahy.

17. den

11. 12. středa – přílet do Prahy na Letiště Václava Havla v 12:55 hod.



   

Zavřít

Pokud se domníváte, že je v tomto zájezdu nepřesnost, vyberte prosím z následujících možností.